Supraveghere video gazduita

Virtualizare – Transcodare – Stocare date

Serviciu Nou

Nexia Consulting S.R.L. a devenit recent un furnizor de solutii de supraveghere video gazduita, lucrand pentru companii in crestere pentru a-si imbunatati procesele de supraveghere video.

Cu exceptia camerelor video IP si a serviciilor de internet, nu mai sunt necesari echipamente si software instalate local si specialisti angajati sa le gestioneze.

Supravegherea video gazduita este noua tendinta in supravegherea video. De fapt, inseamna stocarea inregistrarilor de la distanta prin Internet si acces privat si securizat la setari, vizualizarea, transcodarea si salvarea inregistrarilor printr-o masina virtuala care ofera toate funcțiile disponibile in mod normal pe un NVR de noua generatie.

Supraveghere video

Avantaje

Au trecut vremurile in care companiile stocau inregistrarile de supraveghere si securitate pe CD-uri, DVD-uri, casete VHS sau HD-uri in echipamente locale, vulnerabile atat din punct de vedere al fiabilitatii, cat si al posibilitatii de a fi furate sau distruse in caz de evenimente.

Cand lucrezi cu Nexia Consulting, ai capacitatea de a te concentra asupra afacerii tale si principalele zone de crestere, in timp ce noi avem grija de nevoile tale de tehnologie.

Soluțiile noastre de supraveghere video gazduita pot fi personalizate in functie de cerintele tale de afaceri, cu principalele beneficii:

 • Reducerea pierderilor accidentale de inregistrari
 • Reducerea costurilor de achizitie si intreținere a echipamentelor locale
 • Extindere usoara a sistemului atunci cand este necesar
 • Mentine o structura de costuri scalabila
 • Implementarea din mers a noilor tehnologii pe o platforma cu risc scazut
 • Reducerea nevoii de munca calificata si apeluri de service.
Supraveghere video gazduita
Necesar
R
Camere de supraveghere IP
R
Acces internet
R
Serviciu de gazduire a inregistrarilor
Supraveghere video traditionala
Necesar
R
Camere de supraveghere IP
R
Acces internet
R
Echipament DVR sau NVR sau EVS
R
Medii de stocare a inregistrarilor
R
PC pentru sistemul de management video
R
Software instalat
R
Specialist pentru managementul sistemului

Securitatea inregistrarilor

Centrul nostru de date este o instalatie de calitate, sigura in caz de dezastre, locatia perfecta pentru gazduirea inregistrarilor dumneavoastra de supraveghere.

Riscul de a pierde inregistrarile camerei pentru un anumit interval de timp este redus drastic prin:

 • redundanta asigurata fiecărui echipament din centru de date,
 • redundanta sursei de alimentare a centrului de date, sistem asigurat cu UPS-uri performante si generator diesel dedicat,
 • mai multe conexiuni la internet in banda larga de la 3 furnizori diferiți de servicii de internet,
 • sistem de diagnosticare, comutare automata si alertare in cazul iesirii din parametrii a oricareia dintre cele trei conexiuni principale la internet,
 • sistem de autodiagnosticare implementat care genereaza alerte in timp real catre tehnicienii nostri pentru orice defecțiune legata de functionarea centrului de date in parametri,
 • sistem de diagnosticare a calitatii fluxului video pentru fiecare camera, generand alerte simultane catre client si catre tehnicienii Nexia in cazul afectarii camerei.

  Confidentialitatea si disponibilitatea inregistrarilor

  Nu exista riscul instrainarii inregistrarilor din cauza furtului media sau a accesului fraudulos.

  Accesul la propriile inregistrari poate fi realizat de oriunde, de pe orice dispozitiv conectat la Internet, exclusiv de proprietar si persoanele desemnate de el, printr-o masina virtuala dedicata, disponibila online, cu autentificare securizata.

  Supraveghere video