consultanta

Nexia Consulting ofera consultanta clientilor sai in diferite domenii, cum ar fi:

i

Redactarea caietelor de sarcini si alte documentatii

Asistenta hardware si software

Recrutare de specialisti IT

l

Consultanta in management

Redactarea caietelor de sarcini

Doriti sa investiti in infrastructura IT a firmei dumneavoastra? Considerati ca cea mai buna cale este organizarea unei licitatii sau compararea ofertelor pe aceeasi tema?
Aveti dreptate! Pentru aceasta aveti nevoie de un caiet de sarcini, document care este cel putin o schita daca nu chiar un proiect de detaliu a investitiei. Venim in sprijinul dumneavoastra prin analizarea proceselor si identificarea celor mai potrivite investitii pentru client, propunem solutii si intocmim la cerere, proiecte si documentatii tehnice diverse, inclusiv caiete de sarcini, atat pentru retele si echipamente, cat si pentru software.

Asistenta hardware si software

Indiferent de forma de colaborarare pe care o doriti, oferim clientilor nostri servicii de suport tehnic in domeniul IT. Telefonic, la un numar dedicat sau prin e-mail, raspundem prompt intrebarilor cu privire la modul de lucru al echipamentelor si aplicatiilor utilizate in firma dumneavoastra. Multe din problemele curente pot fi rezolvate si de la distanta, prin comunicare directa, reducand astfel numarul interventiilor ce necesita deplasare si implicit cheltuieli aferente.

Recrutare de specialisti IT

Daca doriti sa angajati personal cu abilitati in domeniul IT si nu numai, Nexia Consulting va pune la dispozitie consultanti in resurse umane cu experienta deosebita dobandita in firme romanesti si straine. Va asigurati, in acest fel, ca noii angajati ai firmei dumneavoastra sunt intr-adevar calificati si motivati pentru activitatile pe care le vor avea de indeplinit. Experienta unor firme de renume a dovedit ca o selectie profesionala a personalului la angajare are ca efect pe termen mediu si lung o crestere a profitabilitatii firmei cu 20 – 60%.

Consultanta in management

Noi va ajutam sa gasiti solutia optima.
Aveti deja un proiect privind infrastructura IT din firma dumneavoastra? Aveti cativa specialisti pe diverse domenii gata de lucru? Va lipseste un integrator – un specialist cu viziune de ansamblu asupra proiectului, care sa planifice, sa verifice si sa faca integrarea partilor intr-un ansamblu unitar coerent?
Avem astfel de specialisti gata sa preia aceasta sarcina.
Putem completa cu succes echipa dumneavoastra sau putem forma in timp util o echipa de specialisti pentru orice gen de proiect in domeniul IT pe care il aveti in vedere.