promovare si webdesign

Promovare si webdesign

In prezent, cea mai buna metoda de promovare a unei afaceri este internetul. Drept urmare, este absolut necesar sa aveti o pagina web pe care sa va prezentati serviciile, produsele sau chiar sa efectuați vanzari. Insa pentru a atinge rezultatele dorite nu este suficient sa aveti o pagina web disponibila pe internet, ci trebuie sa aveti un site care sa indeplineasca anumite conditii esentiale in ceea ce priveste:

Webdesign-ul site-ului – care trebuie sa fie in concordanta cu ultimele tendinte, cu un aspect adecvat domeniului caruia i se adreseaza, care sa aiba o viteza de incarcare mare si sa functioneze in orice tip de browser. Exista inca pe internet nenumarate website-uri care nu functioneaza decat in browsere cum ar fi Internet Explorer sau doar in Mozilla.

Optimizarea site-ului pe web – SEO (Search Engine Optimization) este cea mai buna metoda de promovare online deoarece odata obtinute pozitii bune in motoarele de cautare, veti avea un trafic constant si targetat, iar clientii vor cauta exact ceea ce „oferiti”.