retelistica - servicii

Consultanta

Consultantii nostri va pot ajuta la crearea sau optimizarea unor arhitecturi de rețea care sa accelereze dezvoltarea firmei dvs.

Implementare, instalare si configurare

Specialistii nostri va pot ajuta la implementarea retelei firmei dvs. precum si la configurarea si administrarea serverelor pe diferite platforme.

Suport tehnic on-site sau de la distanta

Daca va gasiti vreodată in impas si nu stiti cum sa rezolvati o anumita problema sau defectiune, puteti apela cu incredere la serviciile noastre. Specialistii nostri va vor raspunde cu promptitudine si cu profesionalism solicitarii dvs., pentru ca in cel mai scurt timp problema pe care ati intalnit-o sa fie rezolvata sau functionalitatile sistemului dvs. sa fie restabilite.

Intretinere si mentenanta

Doriti sa aveti o retea care sa functioneze la parametri optimali cat mai mult timp? Doriti ca orice pana din sistemul dvs. informatic sa fie reparata in cel mai scurt timp? Incheind un contract de intretinere cu firma noastra, aveti garantia acestor servicii si va puteti baza pe interventia profesionistilor nostri, foarte bine pregatiti in acest domeniu.

Outsorcing (administrare si configurare de la distanta)

Daca doriti sa aveti costuri reduse cu administrarea si configurarea sistemului informatic, va puteti adresa cu incredere la serviciile noastre. Externalizarea serviciilor de mentenanta IT va permite sa va concentrati atentia asupra afacerii dvs. si nu asupra mentinerii sistemului informatic la parametri normali de functionare. Daca sunteti o firma din strainătate, va puteti baza nu numai pe profesionalismul angajatilor ci si pe calitatile lor de comunicare in diferite limbi (engleza, franceza, italiana, germana, etc). Oferim suport si consultanta prin intermediul instituirii de sisteme de tip Hotline sau Call-Center pentru buna functionare a afacerii dvs. Orice problema a dvs. de administrare, configurare, intretinere sau folosire a unui sistem informatic, devine problema noastra, iar angajatii nostri vor prelua rapid sarcina de a o rezolva. Beneficiind de colaborarea cu consultantii nostri, competentele si experienta lor, veti avea rezolvate in timp util problemele si obtine siguranta unui partener de incredere.

Facand apel la serviciile noastre, puteti rezolva mai multe probleme in acelasi timp, cum ar fi:
R
va oferim sprijin in definirea solutiei si la analiza nevoilor de retelistica a companiei dvs.
R
alegeti solutia optima din punct de vedere a costurilor si a tehnologiei folosite
R
implementarea solutiei alese va fi facuta de personalul nostru experimentat
R
administarea retelei poate fi facuta de catre specialistii nostri la distanta sau la sediul dvs.
R
intretinerea retelei poate fi realizata de firma noastra cu costuri minime, dar beneficiind de serviciile unui personal competent si experimentat