anti - efractie

Sisteme anti-efractie

sunt special concepute pentru a detecta intruziunea, intrarea neautorizata, intr-o cladire sau zona. Aceste sisteme sunt din ce in ce mai folosite pentru monitorizarea proprietăților rezidentiale, comerciale, industriale, etc. pentru a le proteja impotriva tentativelor de efractie sau pagubelor materiale, precum si de protectie impotriva intrusilor. Folosirea acestui tip de sistem a devenit in ultimii ani o obligativitate pentru majoritatea entitatilor publice dar si private, datorita prevederilor legale in vigoare.

Unele sisteme de alarma

servesc un singur scop, si anume acela de a protectie impotriva efractiei, insa exista si sisteme combinate care pot oferi protectie atat impotriva incendiilor cat si a intruziunilor. Sistemele de alarma anti-efractie pot fi de asemenea integrate cu sisteme de supraveghere video (sisteme de televiziune cu circuit inchis), pentru a inregistra in mod automat activitatile intrusilor si pot interfata pentru a accesa sistemele de control pentru usi actionate electric. Complexitatea acestor sisteme poate varia de la solutii simple, individuale de timp stand-alone la solutii complexe, multi-zona cu monitorizare si control computerizat.

In functie de necesitatea

fiecarui client, oferim solutii anti-efractie personalizate sau standard, acestea incluzand proiectarea, furnizarea de echipamente, instalarea, punerea in functiune, configurarea, mentenanta si proiectul de specialitate avizat de catre autoritatile competente.