Realizare website

Realizare website

Site-urile web reprezinta o modalitate eficienta si importanta de prezentare a unei firme si de dezvoltare a activitatii acesteia. Apreciem ca in urmatorii ani toate firmele comerciale vor avea un site propriu. De aceea acordam o deosebita atentie cererilor clientilor nostri in ceea ce priveste crearea, gazduirea si mai ales administrarea si intretinerea siturilor web.

Nexia Consulting

ofera si solutii complete in acest domeniu. Putem sa cumparam pentru clientii nostri domeniul dorit, sa cream si sa gazduim site-ul clientului, asigurand accesul permanent la acesta. Modalitatile de lucru sunt diverse si intotdeauna adaptam ofertele noastre in functie de cerintele clientului.

Putem de asemenea sa oferim consultanta in ceea ce priveste strategia online a clientului. Astfel, va puteți dezvolta o strategie cu ajutorul consultantilor nostri, programatorii urmand sa transpună aceste idei in realitate, pe web. Noi vom face deci legatura intre «visul» Dumneavoastra si realitate.

Firma noastra ofera aceste servicii bazandu-se pe o echipa de programatori si designeri web, cu o buna experienta in ceea ce priveste crearea de diverse tipuri de site-uri cum ar fi:

R

site-uri web incluzand module de administrare

R

magazine virtuale

R

prezentari pe web

R

solutii complete e-business, administrabile

Departamentul de dezvoltare web dispune de numeroase ustensile si tehnologii pentru proiectarea, realizarea si intretinerea site-urilor web, printre care enumeram:
R
HTML, JavaScript
R
Java
R
PHP, ASP
R
HomeSite
R
Macromedia DreamWeaver, FireWorks, Flash, Director
R
Adobe Photoshop, ImageReady, After Effects, Premiere
R
Web Trends Log Analyzer, WebAlyzer, PHPMyAdmin, WebAdmin
R
Baze de date MySQL, SQL Server, Oracle 9i
Echipa noastra de specialisti poate realiza, gazdui si intretine site-ul Dumneavoastra.