dezvoltare software

Dezvoltare software

Nexia Consulting asigura consultanta clientilor sai in vederea implementarii unei noi solutii IT de afaceri, outsourcing-ul. Offshore outsourcing, offshore programming sau offshore development sunt metode de gestiune a costurilor, care presupun incredintarea partiala sau totala a task-urilor referitoare la sistemele informatice, unei societati prestatoare de servicii si de inginerie informatica.

Nexia Consulting

va ajuta la definitivarea caietului de sarcini, studiaza solutiile posibile pentru problema dumneavoastra, elaboreaza o propunere tehnica si o estimare de pret pentru potentiala solutie. Scopul nostru este de a micsora costurile suportate de client si de a-i mari profitul. Pentru a duce la indeplinire aceste deziderate va oferim o metodologie de lucru bazata pe valori indispensabile: incredere, viziune si dedicare. Ne bazam pe aceste principii pentru toate serviciile prestate de compania noastra.

In derularea proiectelor, comunicarea cu clientul si urmarirea derularii lor sunt asigurate de catre Nexia Consulting, prin intermediul unor angajati cu experienta, capabili sa comunice in mai multe limbi (engleza, franceza, italiana, germana, etc). La nevoie, specialistii nostri se pot deplasa si la sediul clientului pentru a analiza nevoile proiectului, a sedintelor de avansare, pentru prezentarea modulelor, etc.

Domeniile noastre de abordare

Limbaje de programare

NET (C#, ASP.NET)
JAVA/J2EE
C/C++, Visual C/C++, MFC
Visual Basic
PHP, ASP, HTML, CSS, JavaScript
Delphi, Pascal

Baze de date

Oracle
SQL Server
MySQL
MS Access

Platforme

Windows XP/NT/95/98/ME/2000/2003
Linux
Unix

Servere de aplicatii

MS Commerce Server
MS IIS
Tomcat
Apache