sisteme de detectie incendiu

Echiparea cladirilor

cu sisteme de detectie si alarmare in caz de incendiu are ca scopuri principale salvarea vietilor si a bunurilor materiale. Functiile principale ale unui sistem anti-incendiu sunt detectarea incendiilor inca din faza incipienta si alarmarea personalului care isi desfasoara activitatea in interiorul sau in afara obiectivului protejat, pecum si alertarea autoritatilor competente pentru a limita efectele incendiului.

Sistemele anti-incendiu

ca si in cazul celorlalte sisteme de alarmare, pot fi simple sau complexe, in functie de obiectivul protejat si de optiunile beneficiarului. Un asemenea sistem poate functiona singur sau se poate interconecta cu alte sisteme ce pot influenta viteza de propagare a incendiului (sisteme de ventilatie si/sau sisteme de stingere).

Nexia Consulting

este autorizata sa execute lucrari de proiectare, furnizare, instalare, punere in functiune, configurare si mentenanta a acestor sisteme. Pe langa sistemele conventionale si adresabile de detectie si alarmare la incendiu, oferim clientilor si sisteme de stingere cu gaz inert pentru spatii dotate cu echipamente costisitoare (data-center, sala server, etc.) sau care pastreaza documente de interes major (arhive).