cariere

Firma noastra

pune la baza politicii sale de resurse umane principiul de a avea angajati motivati, cu calitati deosebite atat in domeniul lor de activitate, dar mai ales pe plan uman si moral. Dorim ca angajatii nostri sa formeze o echipa unita, in cadrul careia fiecare sa se poata exprima si ss evolueze in directia dorita.

Din punct de vedere profesional

consideram ca cele mai importante calitati ale angajatilor nostri ar trebui sa fie spiritul de initiativa, asumarea unei responsabilitati complete in actiunile intreprinse, dinamismul, precum si capacitatea de a fi automom in cadrul desfasurarii proiectelor.

Pe plan uman

corectitudinea, loialitatea si o comunicare foarte buna sunt calitatile de baza pe care le cautam si le apreciem in mod deosebit la viitorii nostri angajati.

Posturi disponibile

Responsabilităţi: – Cablarea, instalarea şi mentenanţa instalaţiilor de curenţi slabi: date – voce, sisteme de supraveghere video, sisteme alarmă, detecţie incendiu, control acces, sonorizare Cerinţe: -Absolvent studii medii/superioare cu profil tehnic, cu sau fără experiență -Eficiență în îndeplinirea sarcinilor de serviciu -Persoană cu gândire pozitivă, energică, proactivă, amabilă, eficientă -Permis de conducere cat. B Se […]

Read More

Denumire post: Programator, Departament: Tehnic, Locație: Franta, Tipul jobului: Full-time

Read More

Formular de aplicare